Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Рафтинг Тара

 • Рафтинг Тара
 • Рафтинг Тара
 • Рафтинг Тара
 • оценка:
 •  0/5


  Дата 14 април 2016
  4 дни, 3 нощувки - 14 април, 2016
  КУПОН ПО СЛУЧАЙ ОТКРИВАНЕТО НА СЕЗОНА!
  НАЙ-ПРОДАВАНИЯТ ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕН ТРАНСПОРТ
  3 нощувки, 3 закуски, 3 вечери, 2 обяда, 2 дена рафтинг, екипировка, застраховка, интернет
  Първи ден
  Отпътуване от България за Босна и Херцеговина.
 Разстояние: 560 км.
  Посрещане на гостите към 19:00ч. в рафтинг центъра, намиращ се на брега на реката и на 18 км от град Фоча. Настаняване в бунгала и свободна вечер.
  Има условия за волейбол и футбол и път с пейки до реката. Целият комплекс е на брега на реката с ресторант с тераса над водата.
  Вечеря към 20:00ч., купон около огъня и музика по ваше желание. За вечеря ще имате възможността да опитате различни специалитети, типични за района, направени на място от свежи, натурални съставки от района на Каньона на река Тара.
  Втори и Трети ден
  Закуската се сервира към 10:00ч. и включва специалитети, които не можете да опитате никъде другаде - домашно сушена шунка и топли понички с крема сирене са само началото на нашата оферта.
  След закуска е време за рафтинг екипировката - спасителни жилетки, каски, неопренови костюми, неопренови обувки, анураци. Транспорт с джипове до Брестановица (на територията на Черна гора) – началото на рафтинга. Преди да се започне има обучение относно справянето в различни ситуации по време на рафтинга.
  Първите няколко часа се минава през най-атрактивната част от река Тара и Каньона. Спира се на водопади, извори, за снимки и плуване. След 25 км адреналин и спиращи дъха гледки, се пристига с лодката до рафтинг центъра при ресторанта. Там има душове с топла вода и сме готови за обяд с отново местни специалитети – гореща телешка супа, агне, яре, телешко месо с вкусни зеленчуци, салати, домашно приготвени сладкиши и много други специалитети, които ще останат като изненада.
  След обяд, свободно време за разходка /Сараево е на 70 км/, почивка или плуване. В 21:00ч.вечеря. След тежкия обяд с месо от планината, за вечеря имаме пъстърва на скара, печени картофи и крема сирене, каша от царевично брашно, пай от спанак, пай от сирене и пай от месо приготвени под метален капак, кисело мляко ... В нашият ресторант можете да пиете местно червено вино от винарната на Требиние, местна ракия от диви круши, и всички други напитки, сокове и бири.
  Четвърти ден
  Богата закуска за гостите. Отпътуване за България. При желание на групата, можем да се отбием до дървения град на Костурица, за кратка разходка и снимки. Завръщането в България ще е към 19:00ч. местно време, но всичко зависи от граничните пунктове.
  Цената включва:
  Транспорт от София до Рафтинг Център Дрина Тара
  3 нощувки в комфортни бунгала на брега на реката
  3 вечери
  3 закуски
  2 обяда
  50 км рафтинг по най-добрата част на река Тара
  Пълна екипировка
  Туристическа такса
  Такса за Национален парк
  Застраховка
  Интернет
  http://www.raftingtara.bg

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви