Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Разработване на Дипломни, курсови работи, есета - Индивидуални на достъпни цени за всеки

 • Разработване на Дипломни, курсови работи, есета - Индивидуални на достъпни цени за всеки
 • оценка:
 •  0/5

  Идивидуална разработка за всяка една Ваша заявена, Дипломна работа, курсова работа, реферати, есета, задания, презентации, казуси за НБУ, проекти във всички градове на страната.
  Достъпни цени с отстъпка при поръчка за всички градове.
  Съобразено с Вашите изисквания, както и с изисквания на преподавател на съответното учебно заведение, вид, обем на работата, писмени изисквания и оформление.
  Като краен продукт - истински, индивидуални разработки по учебен материал, а не свалени от сайтове разработки с икономическа насоченост - Икономика на туризма, Макроикономика, Микроикономика, Основи на управление, Маркетинг, Финанси, Бизнес информатика, Основи на правото, Предприемчество, консултации Мениджмънт и Маркетинг, Бизнес планове, проекти, финансови анализи, Управление на качеството, Бизнес стратегии и др.
  Бързо и качествено съобразено с Вашите изисквания на приемливи и достъпни цени за всеки в определени от Вас срокове, по зададена от Вас тема и обем!!! По всички предмети свързани с икономиката, мениджмънта, маркетинга, предприемачествo тo и бизнеса. За повече информация може да ми пишете.
  e - mail:

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви