Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Saeco Incanto De Luxe S-class

  • Saeco Incanto De Luxe S-class
  • Saeco Incanto De Luxe S-class
  • Saeco Incanto De Luxe S-class
  • Saeco Incanto De Luxe S-class
  • оценка:
  •  0/5
  • Състояние: използвано

Saeco Incanto De Luxe S-class
Моделът на известната линия Incanto, която се превърна в класика в областта на кафемашините за домашна употреба съчетава атрактивен дизайн и висока функционалност. Кафемашината има метален корпус с елементи от износо устойчива ABS-пластмаса.
Благодарение на керамичните кафемелачки кафето се смила по-равномерно, без да прегрява, което ще се позволи широк кръг от вкусове на еспресото ви. Предварително накисване функция, която по-пълно ще разкрие палитрата от вкусове. С използването на SBS системата ще можете да регулирате плътността на каймака на кафейната напитка, без да се променят останалите параметри. Капучино и лате не отнема много от времето си, тъй като кафе-машина е оборудвана с два бойлера, един за пара и друг за топла вода. A дюза ”Cappuccino” ще осигури пищна млечна пяна без много усилия. Много от настройките и полезни функции, включително автоматично почистване и премахване на котлен камък, накисване на таблетката, LCD дисплей, платформа за съхранение на чаши с активен подгрев, достатъчно големи, резервоари за вода, за отпадъци, кафе на зърна отличават тази машина за еспресо от редица други като нея.
Saeco Incanto De Luxe в продължение на много години със сигурност е сред най-добрите машини.
Всички машини имат ГАРАНЦИЯ и осигурен гаранционен и след гаранционен сервиз.
Saecoexellent сервиз номер 1 с най добра поддръжка и профилактика!!!
Ново-предлагаме изкупуване на Вашата стара кафе машина(само Saeco,MIOSTAR, ROTEL, TURMIX, KONING, само роботи! ), без значение дали е работеща.

КОМЕНТАР

Остави оценка:

Подобни обяви