Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

се бара мегународен софер за камион

 • се бара мегународен софер за камион
 • оценка:
 •  0/5

  се бара софер за камион, соферот треба да има комплет документи, возацка за Ц и Е категорийа, АДР, Тахографска картица,психотест, компетентност, пракса наймалку 3 месеци и добро познажанйе на навигацията и писуванйе смс преку навигация  повеке информации на ВхатсАпп и Вибер  кай Иле 00393205556896 и кай Ронце 00393280669274

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви