Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Внимание ! Обявата е изтекла на 29.07.2023 10:04 !

Сервиз за Акумулатори Пловдив - ДинАкумулатори

  • Сервиз за Акумулатори Пловдив - ДинАкумулатори
  • оценка:
  •  0/5
  • Състояние: ново
  • Доставката се поема от: лично предаване

Основана през 2020 г., ДинАкумулатори сме фокусирани върху продажбата на моторни масла, акумулатори Пловдив, авточасти и други консумативи за автомобили. Нашият екип е с дългогодишен опит в бранша, и когато започваме работа имахме една единствена цел - да продаваме и ремонтираме акумулатори на достъпни цени. Автосферата е известна с високите клиентски цени, особено когато се работи с физически лица. За нас това е неразумно, и това за нас е неправилно спрямо клиента.

Освен нов и качествен акумулатор на достъпна цена, във физическата си локация в град Пловдив, ул. Скопие 59, ние извършваме ремонти на всякакви видове електролитни, тягови, AGM, VRLA, сухи батерии. Даваме гаранция при направата на ремонт на всеки акумулатор. При нас ще намерите качествени акумулатори, както за леки автомобили, така и за кемпери, камион, бусове, мотоциклети и други превозни средства.  Като допълнение към това ние имаме възможността да отливаме клеми, когато се е случило късо съединение. 

Когато възникне проблем и имате нужда от съдействие, ние предлагаме 24часова помощ, в рамките на град Пловдив, при трудности с батериите на Вашето превозно средство.


КОМЕНТАР

Остави оценка: