Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Внимание ! Обявата е изтекла на 06.10.2016 23:08 !

Склад 170 кв.м Масивна конструкция

  • Склад 170 кв.м Масивна конструкция
  • Склад 170 кв.м Масивна конструкция
  • Склад 170 кв.м Масивна конструкция
  • Склад 170 кв.м Масивна конструкция
  • оценка:
  •  0/5
  • Квадратура: 170 кв.м
  • Строителство: Друго

БГ СКЛАД ПРЕДЛАГА
ХЛАДИЛНИ КАМЕРИ 170 М3 ПОД НАЕМ, ЗПЗ, ВАРНА
НОМЕР НА ОФЕРТА:VA6107
СТАТУС НА ОБЯВАТА: АКТУАЛНА ОФЕРТА КЪМ МОМЕНТА
Складова база за търговия с хранителни стоки. Удобна градска локация с ТИР-достъп и паркинг. Сертификация за съхранение и търговия с 15 групи храни. Изградени товарни рампи с ТИР-подход и 3 отделни ролетни врати за едновременна работа. Допълнителни сухи площи за складиране на пакетирани храни, работни офиси, сервизни помещения, външно складиране на амбалаж, нощуване и престой на товарни автомобили. Видеонаблюдение, СОТ, 24/7 достъп до наетите площи, подсигурени техническа поддръжка и контрол на съоръженията, регулярно почистване на общите площи в базата.
Хладилните камери в базата функционират независимо една от друга, с възможност за индивидуална работа в различни температурни режими от - 30 до + 5 °С. Общата месечна наемна цена от € 1020 включва използването на 185 м3 хладилни камери, разположени върху използваема площ от 170 м2 и разпределени както следва:
- 1 камера с обем 185 м3
- сухи складови площи /ползване съвместно/
- офис помещение
- сервизни помещения /ползване съвместно/
- външни площи /ползване съвместно/
В месечната наемна цена са включени и всички разходи по поддръжка на общите части в базата, както и цялостната техническа поддръжка на съоръженията. ДДС се начислява допълнително. Изразходената електроенергия се префактурира.
БГСКЛАД ПРЕДЛАГА ОФЕРТИ НАЕМИ И ПРОДАЖБИ НА СКЛАДОВЕ, ПРОМИШЛЕНИ ПОМЕЩЕНИЯ, ХЛАДИЛНИ КАМЕРИ, ЦЕХОВЕ, ФАБРИКИ, ЗАВОДИ, ТЕРЕНИ И СГРАДИ ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
Управителя Симеон Митев предлага на вниманието на всички интересуващи се важна и интересна информация, оферти, новини, проучвания, анализи, и съвети към бъдещите наемодатели и наематели.
Разгледайте каталога ни с оферти наеми и продажби на складове, промишлени помещения, хладилни камери, цехове, фабрики, заводи, терени и сгради от цяла България
http://bgsklad.bg
http://www.skladpodnaem.bg/
http://www.96chance.realestates.bg/

КОМЕНТАР

Остави оценка:

Подобни обяви