Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Внимание ! Обявата е изтекла на 06.10.2016 23:08 !

Склад 2000 кв.м Тухла

  • Склад 2000 кв.м Тухла
  • Склад 2000 кв.м Тухла
  • Склад 2000 кв.м Тухла
  • оценка:
  •  0/5
  • Квадратура: 2000 кв.м
  • Строителство: Тухла

БГ СКЛАД ПРЕДЛАГА
САМОСТОЯТЕЛНА СКЛАДОВА БАЗА ПОД НАЕМ, ЗПЗ, ВАРНА
НОМЕР НА ОФЕРТА:VA6639
СТАТУС НА ОБЯВАТА: АКТУАЛНА КЪМ МОМЕНТА
Намира се в индустриален район с лесен достъп от голям булевард. Голям паркинг за 15 лекотоварни автомобила и ТИР достъп. Състои се от:
- Три обединени слкадови помещения с площ 1880 кв.м. Разполага с четири врати с размери 2,8 х 3,2 м. Четирите врати са на товарна рампа. В помещението има прекаран трифазен ток. Подът е от шлайфан бетон.
- Три офиса с обща площ 120 м2. Разположени са на първи над партерен етаж. За офисите има отделен вход. Помещенията са с PVC дограма, подът е от ламиниран паркет.
- Битови и санитарни площи, общо 120 м2. Състоят се от три помещения за почивка на персонала и две бани с тоалетни.
- Мострена зала с площ 80 м2. Намира се в самостоятелна сграда в същата база. Помещенията разполагат с видеонаблюдение и СОТ. Обектът е подходящ дребногабаритни промишлени стоки, както и за логистична база.
ДДС се начислява допълнително.
БГСКЛАД ПРЕДЛАГА ОФЕРТИ НАЕМИ И ПРОДАЖБИ НА СКЛАДОВЕ, ПРОМИШЛЕНИ ПОМЕЩЕНИЯ, ХЛАДИЛНИ КАМЕРИ, ЦЕХОВЕ, ФАБРИКИ, ЗАВОДИ, ТЕРЕНИ И СГРАДИ ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
Управителят Симеон Митев предлага на вниманието на всички интересуващи се важна и интересна информация, оферти, новини, проучвания, анализи, и съвети към бъдещите наемодатели и наематели.
Разгледайте каталога ни с оферти наеми и продажби на складове, промишлени помещения, хладилни камери, цехове, фабрики, заводи, терени и сгради от цяла България
http://bgsklad.bg
http://www.skladpodnaem.bg/
http://www.96chance.realestates.bg/

КОМЕНТАР

Остави оценка:

Подобни обяви