Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Склад 240 кв.м Масивна конструкция

 • Склад 240 кв.м Масивна конструкция
 • Склад 240 кв.м Масивна конструкция
 • Склад 240 кв.м Масивна конструкция
 • Склад 240 кв.м Масивна конструкция
 • оценка:
 •  0/5

  БГ СКЛАД ПРЕДЛАГА
  ХЛАДИЛНИ КАМЕРИ 340 М3 ПОД НАЕМ, ЗПЗ, ВАРНА
  НОМЕР НА ОФЕРТА:VA6108
  СТАТУС НА ОБЯВАТА: АКТУАЛНА ОФЕРТА КЪМ МОМЕНТА
  Складова база за търговия с хранителни стоки. Удобна градска локация с ТИР-достъп и паркинг. Сертификация за съхранение и търговия с 15 групи храни. Изградени товарни рампи с ТИР-подход и 3 отделни ролетни врати за едновременна работа. Допълнителни сухи площи за складиране на пакетирани храни, работни офиси, сервизни помещения, външно складиране на амбалаж, нощуване и престой на товарни автомобили. Видеонаблюдение, СОТ, 24/7 достъп до наетите площи, подсигурени техническа поддръжка и контрол на съоръженията, регулярно почистване на общите площи в базата.
  Хладилните камери в базата функционират независимо една от друга, с възможност за индивидуална работа в различни температурни режими от - 30 до + 5 °С. Общата месечна наемна цена от € 1870 включва използването на 340 м3 хладилни камери, разположени върху използваема площ от 240 м2 и разпределени както следва:
  - 1 камера с обем 185 м3
  - 1 камера с обем 100 м3
  - 1 камера с обем 55 м3
  - сухи складови площи /ползване съвместно/
  - офис помещение
  - сервизни помещения /ползване съвместно/
  - външни площи /ползване съвместно/
  В месечната наемна цена са включени и всички разходи по поддръжка на общите части в базата, както и цялостната техническа поддръжка на съоръженията. ДДС се начислява допълнително. Изразходената електроенергия се префактурира.
  БГСКЛАД ПРЕДЛАГА ОФЕРТИ НАЕМИ И ПРОДАЖБИ НА СКЛАДОВЕ, ПРОМИШЛЕНИ ПОМЕЩЕНИЯ, ХЛАДИЛНИ КАМЕРИ, ЦЕХОВЕ, ФАБРИКИ, ЗАВОДИ, ТЕРЕНИ И СГРАДИ ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
  Управителя Симеон Митев предлага на вниманието на всички интересуващи се важна и интересна информация, оферти, новини, проучвания, анализи, и съвети към бъдещите наемодатели и наематели.
  Разгледайте каталога ни с оферти наеми и продажби на складове, промишлени помещения, хладилни камери, цехове, фабрики, заводи, терени и сгради от цяла България
  http://bgsklad.bg
  http://www.skladpodnaem.bg/
  http://www.96chance.realestates.bg/

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви