Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Спа-център

 • Спа-център
 • Спа-център
 • Спа-център
 • Спа-център
 • оценка:
 •  0/5

  Предлагаме на вашето внимание луксозено помещение със статут на спа център. Помещението е разположено в единствения жилищно-търговско развлекателен комплекс в Свети Влас-Света Екатерина. Предлагаме гъвкави схеми на изплащане. Срок на завършване на сградата е декември 2016. Ние сме първите, които изграждаме търговско - развлекателен Мол на Черноморското крайбрежие в България. Търговските площи винаги са предпочитани като инвестиция със своето местоположение и нашият комплекс е именно такъв. Комплексът е подходящ както за целогодишно живеене, така и за лятна почивка. Нашият Мол е построен в един от най-елитните градове - Свети Влас.
  Мола се намира на комуникативно място, на главния път на Свети Влас, има свой подход и 2 паркинга. Има както търговски микс така и зона за отдих. Притежавайки собствен магазин, вие можете да го отдавате под наем през нашата компания/отдаването се гарантира с договор/или в бъдеще да осъществите свой бизнес. Салон за красота, магазин за различни продукти, магазин за дрехи и обувки, детска стая за анимация с деца, или офис, в който можете да предлагате различни услуги - туристически, отдаване под наем на велосипеди или друго оборудване и т.н.
  Всичко зависи от Вашите предпочитания и идеи. Всички организационни, а също така и юридически услуги ще Ви предостави нашата компания и нашите адвокати.

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви