Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Splat-уникална паста за зъби за деца

 • Splat-уникална паста за зъби за деца
 • Splat-уникална паста за зъби за деца
 • Splat-уникална паста за зъби за деца
 • оценка:
 •  0/5

  Паста за зъби за деца от 0 до 2, от 3 до 8 години.Splar Baby и Splat Junior
  Ефективна защита от кариес. Спомага за образуването на здрав емайл на млечните и новосформирани постоянни зъбки. Съдържа млечни ферменти и калций. Пастите за зъби JUNIOR съдържат комплекс от млечни ферменти (лактоферин, лактопероксидоза и оксидаза глюкоза) и казеин - естествен протеин, който повишава концентрацията на калций и фосфор в твърдия слой на емайла. Друга съставка - дикалиев глицерозинат - успокоява и омекотява устната лигавица, а амино- флуорида осигурява бърза реминерализация на емайла. Комбинацията от тези иновативни съставки ще запази емайла на зъбките чист и дори ако детето не успее да направи това с помощта на четката за зъби.
  Безопасна в случай на поглъщане. Притежава силен антибактериален ефект, антикариесен ефект, както и ефект, забавящ образуването на зъбен камък. Тези свойства на пастите за зъби - серия Junior са потвърдени при тестове «in vitro» в Япония, като са преминали сертификация и клинични изпитания в Русия и Европейския Съюз. Надяваме се, че тези нови продукти ще променят живота на хиляди щастливи майки към по-добро и ще направят грижата за здравето на зъбките на децата ефективна и напълно сигурна.
  Пастата не съдържа: изкуствени захарозаменители, захарин и пенообразуватели.
  Като подсладител е използван манитол и екстракт от женско биле.
  Активни съставки:
  Kaltsis®
  Лактоферин
  Лактопероксидоза
  Глюкоза оксидаза
  Манитол
  Лизозим
  Папаин
  Олафлoр®
  Казеин
  Начин на употреба: Измиването на зъбите при децата трябва да бъде в присъствието на възрастен. Използвайте количество паста за зъби с размерите на грахово зърно.
  Опаковка от 55 мл. Производител: Splat, Русия

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви