Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Спортен СПА център за продажба

 • Спортен СПА център за продажба
 • Спортен СПА център за продажба
 • Спортен СПА център за продажба
 • Спортен СПА център за продажба
 • оценка:
 •  0/5

  Имаме удоволствието да Ви предложим новостроящ се Спортен СПА център, захранен с минерална вода, с висок инвестиционен потенциал.
  Сградата се намира в местността „Нишан Таши”, най-новият квартал на гр. Сандански, само на 600 м от парка на града. Разположена е върху терен с площ от 715 кв.м и е с разгърнатата застроена площ от 2900 кв.м. Намира се в затворен комплекс, който е под постоянно видео наблюдение.
  Разпределение: Сградата е с интересни архитектурни решения, стилна дизайнерска визия и функционално разпределение на помещенията. Състои се от:
  Първо ниво: Закрит гараж за девет леки автомобила, асансьор (възможност за обслужване на инвалиди), перално помещение 36 кв.м, помещение за персонал, обслужващ пералното помещение, машинно помещение за басейна, помещеия за СПА процедури (парна баня, сауна, стая за релакс, душове; тоалетна и др.)
  Второ ниво: Басейн 20м/8м с дълбочина от 1.30 метра до 1.60 метра с дюзи за подводни масажи. На това ниво се намират помещение за фитнес – 50 кв.м; съблекални за мъже и жени по 24 кв.м; фоайе 12 кв.м; лекарски кабинет; офис/каса; коридор и външна площадка за шезлонги – открита тераса 55 кв.м.
  Трето ниво: Две открити тераси по 30 и 50 кв.м, фоайе и пет помещения по 15 кв.м и едно студио от 28 кв.м за процедури, физиотерапия.
  Четвърто ниво: Пет помещения по 15 кв.м, едно студио от 28 кв.м с възможност за различно предназначение.
  Пето ниво: Открита тераса (първо ниво покрив) от 70 кв.м, второ ниво покрив – 50 кв.м (за слънчеви колектори за топла вода) и трето ниво покрив с подход към него с възможност за развиване на открит детски басейн, бар плот, две джакузита, шезлонги, чадъри и много зеленина. Под козирката на петото ниво са предвидени тоалетни и съблекални.
  Строителството е извършено с най-съвременните технологии и материали с европейско качество. Сградата е изпълнена в груб строеж вътре, а отвън завършени фасади с дограма, настилки и боя.
  Отлична възможност за инвестиция в гр.Сандански- регион добре познат с лечебният си климат и минерални извори!
  Оферта № 262000

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви