Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Столче Нов ИЗРАБОТКА на Пуф Ябълка ,Пуф Голяма Круша( 119лв-кожа или 139лв-дамаска),Пуф Малка Круша(79 лв-кожа или 89лв-

  • Столче Нов ИЗРАБОТКА на Пуф Ябълка ,Пуф Голяма Круша( 119лв-кожа или 139лв-дамаска),Пуф Малка Круша(79 лв-кожа или 89лв-
  • оценка:
  •  0/5
  • Състояние: ново

Табуретката модел Пънче е незаменимо допълнение към всяка холна гарнитура. Удобна за сядане както за деца така и за възрастни, тя се комбинира отлично и с моделите ни Круша и Ябълка. Изпълнена плътно със стереопорени гранули, тя е много удобна както за сядане около холната маса така и като място за повдигане на краката докато лежите удобно на Крушата или Ябълката. Пънчето е подходящо и за детски стаи и детски градини, и незаменима мебел за уютно кафене с ниски масички или за кът за пушене на нергиле.
Табуретката Пънче (45 лв)е покупката с която никога няма да сбъркате.
* мек, пухкав и удобен
* висококачествена дамаска, лесна за почистване
* заема идеално формата на тялото
* вътрешен хастар за защита от случайно отваряне на ципа
Малката Круша е изключително подходяща за детски стаи и детски градини където нейната мекост е незаменима. Безспорно тя е удобна алтернатива на коравите и неудобни столчета които могат да наранят палавите и вечно търсещи приключения деца.
Подходящ както за деца, така и за възрастни, Пуф Голяма Круша пасва идеално както за всекидневната, така и за детската стая или около вашия басейн.
Идеално се комбинира с табуретката за още повече комфорт! Размерите му са - 120-130 см височина, и около 100 см диаметър на седящата част!
Ябълката е подходяща дори за най - големите измежду нас. Идеалният подарък както за всеки друг, така и за самите вас!
Макар и с по - малка упора за гърба, Ябълката е удобна за сядане, а когато човек пожелае може да заеме позата между седнал и легнал която е любима на всеки за релаксиране.
Обичат ги и малки, и големи, други пък ги купуват за домашните си любимци.
Облеченият в естествена или екокожа пуф е много практично решение за поддържане.
Безплатна доставка за Бургас!
Класическа кръгла възглавница, специално проектирана да подкрепя естественета извивка на гръбнака и да разпределя балансирано тежеста на тялото.

КОМЕНТАР

Остави оценка: