Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Суперсъстояние 75кв.м новотела, 2 нива, партер и сутерен

 • Суперсъстояние 75кв.м новотела, 2 нива, партер и сутерен
 • оценка:
 •  0/5

  ТОП ПОМЕЩЕНИЕ!!!75кв.м на 2нива, партер и сутерен, еднаква площ на 2те нива, сан. възел на сутеренно ниво. Партер, гранитогрес, изводи за бар, плот. сутерен, гранитогрес. ВСИЧКО НОВО, СЛЕД РЕМОНТ. ИДЕАЛНО ЗА КАФЕ-СЛАДКАРНИЦА ИЛИ КАФЕ-АПЕРАТИВ

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви