Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Таблетка за Септична Яма - BIO - PERC

 • Таблетка за Септична Яма - BIO - PERC
 • оценка:
 •  0/5

  Биологичният препарат BIO-PERC е изключително подходящ за вили, сезонни заведения, походни, временни тоалетни и септични ями, които не се ползват постоянно.
  Той е създаден на базата на много прецизна селекция от живи микроорганизми /аеробни
  и анаеробни бактерии/ и шест вида ензими за ускоряване на биологичното разграждане.
  Препаратът BIO-PERC безопасно разгражда органичнитe материали на въглероден диоксид и вода без отделяне на миризми. Също така може да се използва за почистване на места, където мръсотията е попила в почвата и не може да бъде почистена по друг начин..
  Уникалната биотехнология решава неразрешими до сега проблеми, свързани с почистване на повърхности, преработване на органични отпадъци и контролиране на процесите на биологично разлагане на органичната материя без използването на химически препарати увреждащи природата. Таблетките BIO-PERC ефективно разграждат мазнини, масла, продукти от хартия и ускоряват естествения процес на рециклиране.
  Биологичният препарат BIO-PERC е приложим, както в бита за третиране на канализационни системи, мазноуловители, септични ями, утайници, колектори и други, така и за индустриални предприятия за пречистване на отпадните води и преработване на органичните отпадъци от производството.
  100% контрол на миризмите.
  Една таблетка е с тегло е 145 гр. – третира се веднъж на 6 месеца.
  Внимание!!!!
  Използването на биоензимни препарати води до:
  * Увеличаване полезния обем на ямата и така съкращава броя изпомпвания на ямата от пет до седем пъти /отпада необходимостта от изпомпване със специална машина/.
  * Препоръчваме Ви да използвате услугите на нашата фирма, защото разполагаме с най-модерната техника и високо квалифициран персонал.
  -

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви