Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Technogym Excite Wave 700 TV/Touch Screen Професионален Кростренажор

no image
 • Technogym Excite Wave 700 TV/Touch Screen Професионален Кростренажор
 • оценка:
 •  0/5

  Кростренажора Technogym Wave 700 TV има уникалната опция за развлечения - активна Wellness TV, която дава достъп на трениращия не само до телевизионни канали, но също така и възможност за възпроизвеждане на видео от iPod или други съвместими устройства. В допълнение към естествения ритъм на движение на кростренажора, той има и вътрешен ритъм, който насърчава тренировките с музикален съпровод.
  Кростренажора Technogym Wave 700 TV, подобно на модела Technogym Wave 700 е кардио фитнес уред, който обхваща движенията на трениращия в 3 равнини едновременно: разтягане, външно завъртане и странично раздвижване. Уникалната, мултифункционална тренировка, която осигурява този модел, ви дава възможност да привлечете вниманието на множество посетители за вашата фитнес зала, всеки с различни цели за постигане.
  Кростренажора Technogym Wave 700 TV дава резултатите, които пристрастените към фитнес залите търсят - тренировка за изразходване на много излишни калории, която укрепва седалищните мускули и долните крайници, като се съсредоточава върху основните стабилизиращи мускули, безопасна тренировка за пълна координация на тялото в три измерения, без странични въздействия и наранявания.
  Благодарение на патентованата биомеханична функция Cardio Wave ™, краката ви са естествено позиционирани върху фитнес уреда, което ви осигурява страхотна безопасна тренировка, без излишни въздействия. Кардио уреда е подходящ за хора от всички възрасти и с всякакви физически възможности, включително и за трениращи от „Третата възраст“ или възстановяващи се от травми и други наранявания.
  Изключителните биомеханични решения, патентовани от Technogym, са създадени с цел да се намали възможността от допълнителни натоварвания върху ставите и сухожилията и други наранявания. Функцията на кростренажора Technogym Wave 700 TV - ErgoStride ви позволява да регулирате позицията на борда едновременно по трите оси на движение, за да се гарантира правилната стойка на тялото и най-голяма ефективност на упражнението.
  Независими изследвания дават научно потвърждение, че Cardio Wave ™ постига ненадминати резултати: изгаряне на повече калории за по-малко време, като същевременно се постига най-доброто съотношение между изразходени калории и мускулен тонус при всяка тренировка.
  Основни характеристики:
  25 нива на натоварване;
  15 програми за тренировка - Бърз старт; фитнес тест за издържливост, индивидуални, в зависимост от профила на трениращия и други;
  Отчитане на сърдечната честота;
  Избор между 13 езика в менюто;
  Максимално допустимо тегло на трениращия 160 кг;

  КОМЕНТАР

  Остави оценка: