Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Телчета за пирографиране от Англия

 • Телчета за пирографиране от Англия
 • Телчета за пирографиране от Англия
 • Телчета за пирографиране от Англия
 • Телчета за пирографиране от Англия
 • оценка:
 •  0/5

  Само до края на месеца цена 12лв. от януари, отново-15лв.
  Имам удоволствието, да представя следващият продукт за пирографиране, от семейството на Антекс-Великобритания. Представям ви телчета от хром-никел сплав с различна дебелина 5бр. комплект но с най-важен елемент, правилното съотношение на хром и никел, с чието качество се постига оптимална електро проводимост и топлоотдаденост от което следва дълъг живот на създаденият накрайник за пирографиране.
  Различната дебеленина е разумна и правилна идея за постигане на различните форми, багри, нюанси, маркировка, визуални ефекти, дебелина на исписване и др.. Тази разлика на дебелините е необходима на всеки творец, с което би постигнал всеки желан ефект във своята работа.
  Друг много важен момент в удобството на тези телчета за пирографиране е тяхната универсалност, те са подходящи за повечето известни пирографи, които използват за накрайник-телчета.
  Пример:
  Руските-Узор-1, Узор-пдв,JLT-07B, Вязь, Этюд, Орбита, Дымок, китайските REXANT ZD-8905, американските -SUPER PRO-KIT, DETAILER KIT, CUB KIT, Burnmaster Hawk,Cub delixe, Detailer deluxe,Galaxy deluxe, немските-Breen-Peter Royal,Breen peter junior, английските-Fire writer-kit и много други.
  Вносител-МИКС-5 ООД Пловдив
  Доставка от Пловдив за сметка на получателя!
  Разнообразието на материали за пирографиране, тепърва предстои!
  Важно: след 1.08.2016г. цената ще претърпи промяна, Английските производители повишават цените си.
  Цената ще бъде -15лв. ( за неизвестен период от време)до първи нов внос.!!!

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви