Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Теорията на Интериорния дизайн от А до Я

 • Теорията на Интериорния дизайн от А до Я
 • оценка:
 •  0/5

  Едно към Едно - Името говори. Професионално компютърно обучение.
  Компютърно приложна теория на Интериорния дизайн. Изучаване на основните компоненти от Интериорната среда. Знание за Интериорния дизайн според неговото развитие във времето и съвременните му форми и изисквания. Модул, съпътстващ компютърното обучение по интериорен дизайн за специалисти, с изпълнение на компютър на различи творчески приложни задачи.
  Има компютърни професии, които в практикуване с времето изискват все повече специализирани познания, описани в книги за: архитектура на пространства, цветове, избор на подходяща композиция за мебелировка и оборудване. Компютърът ни предлага опростен и улеснен достъп до всичко това. Интериорен дизайн сега е най-динамично развиващата се професия, която зависи от компютърни умения.
  Правилното търсене на необходимите ресурси, вярното им прилагане, както и прехвърлянето на файлове между различни графични програми, е предмет на този компютърен курс.
  • Теория на интериора. Къде да открием архитектурните стилове, влияещи върху интериора?
  • Форми. Как различните геометрични фигури влияят на нашето настроение?
  • Цветове. Да създадем палитри?
  • Пространство и неговото запълване. Да се поучим от най-добрите интериорни дизайнери!
  • Авторски дизайн на мебели, оборудване, архитектура на вътрешния дизайн. Последни постижения в областта на интериорния дизайн.
  30 учебни часа, изцяло практика, на цена 299,00 лева.
  Само в 1:1 се изучава теорията на Интериорния дизайн в отделен образователен модул с практически упражнения на компютър.
  Удоволствието да научаваш, Удовлетворението да можеш, Самочувствието да знаеш. Едно към Едно Професионализъм с грижа за Вас!
  Контакти:
  Варна
  А. С. Пушкин 5
  Едно към Едно Ltd.
  Запазена марка. Работи с внедрена СУК по ISO 9001-2008.
  ИМЕТО ГОВОРИ

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви