Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

THE BUTCHER

 • THE BUTCHER
 • оценка:
 •  0/5

  ”Пуснете на свобода звяра-спящ във Вас! ” ➡ Разкъсващо напомпване ➡ Ефективно възстановяване ➡ Взривяваща енергия ➡ Фокус и концентрация ➡ Формула за повишаване на силата ➡ 20г доза заредена с всичко, от което имате нужда ➡ Креатинов комплекс за покачване на мускулна маса Ако целта Ви е да се чувствате максимално надъхани и да смажете тежестите в залата то Butcher е за Вас. С Butcher е време за „клане“ на умората, време да пуснете звярa на свобода.
  Ние от Sweedish Suplements дълго време сме трупали опит и знания, въз основа на желания и препоръки на клиенти, докато създадем продукт с неоспорим и осезаем напомпващ и енергиен ефект, без да има никакви забранени субстанции. След години на развитие, The Butcher най-накрая e тук. Значителна доза пред-тренировъчен продукт с популярните съставки, прецизно формулирани в наистина ефективен бленд, така че да може да повиши ефективността Ви във фитнес залата. Смесицата от L-Цитрулин, L-AAKG, Буфериращи соли, Креатин и Бета-аланин, значително увеличава притока на кръв към мускулите като крайния ефект е мощно напомпване и повишена устойчивост и експлозивност по време на тренировка.
  Билковия екстракт от Кофеин и Аминокиселини допринасят за острота като бръснач във всеки един аспект, който може да си представите ( фокус, енергия, сила, тонус и т.н.). Значителният тласък на енергия идва от синергията между Кофеин, Glucorolactone и аминокиселините Таурин и Тирозин, както и голямото количество Бета-аланин. Е, какво повече можем да желаем от The Butcher - умопомрачителен енергиен комплекс, брутален съдоразширяващ ефект и никакви забранени съставки. Ние от Swedish Supplements сме свършили своята работа, сега остава и Вие да свършите Вашата като изкривите железата в залата!!! Начин на употреба: 1 мерителна лъжичка, 30 минути преди тренировка, най-добре на празен стомах!

  КОМЕНТАР

  Остави оценка: