Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Тотален ремонт на лаптопи и настолни компютри - всички модели

 • Тотален ремонт на лаптопи и настолни компютри - всички модели
 • оценка:
 •  0/5

  Ние от ЗенитБГ извършваме ремонт на лаптопи и настолни компютри в София от всички марки: HP, Toshiba, Compaq, Dell, Sony Vaio, Acer, Samsung, Fujitsu Siemens, Lenovo, Asus, MSI, IBM, Gateway, BENQ и eMachines, както и такива асемблирани в по-малко известни фирми с всякаква степен на сложност. Ремонтите в нашия сервиз се извършва в най-кратки срокове, благодарение на големия опит на нашия екип, разполагащ с най-модерното оборудване за извършване на диагностика и ремонт на лаптопи и друга компютърна техника.
  Една от най-важните задачи на нашия екип е ремонтът на настолния или преносимия ви компютър да излезе на възможно най-ниска цена. Всеки случай се разглежда индивидуално с цел минимизиране на вашите разходи.
  Ремонтът на лаптоп / компютър е възможен при всички случаи. Ние ще ви предложим различни варианти, а вие ще се спрете на този, който ви устройва най-много. Ще ви предложим варианти за ремонт с използване на нови компоненти, компоненти втора ръка, а когато е възможно чрез ремонт на самия повреден компонент.
  Напълно безплатно! Посочвате ни адрес от който ние ще вземем повредената техника и след ремонта й ще я върнем на посочен от вас адрес. Важи за град София и е безплатно!!! За останалата част на страната е необходимо да заплатите цената на доставката с куриер.
  Описание и цени на услугата:
  - Вземане на повредения лаптоп или настолен компютър от посочен от вас адрес и връщане до посочен адрес след ремонта - Безплатно!
  - Диагностика на лаптоп / настолен компютър и запознаване с вариантите за ремонт, по-телефон или e-mail - безплатно в случай че пристъпим към извършване на ремонт или пък няма начин да се ремонтира. Само ако се откаже ремонт цената на диагностиката е 10лв за настолно PC и за Laptop.
  - Ремонт на съвременен настолен компютър / лаптоп (произведен след 2010г.) в зависимост от повредата ще струва от 10лв до не повече от 100лв / 140лв (това са максимално допустимите крайни цени съответно за настолно PC и Laptop, включващи части и труд. Обикновено цените за ремонт са от порядъка на 10-50лв, като най-високите цени се налага да се платят в много редки случаи, при много сериозни повреди.
  - Ремонт на по-стар настолен компютър / лаптоп (произведен от 2004г. до 2009г.) в зависимост от повредата ще струва от 10лв до не повече от 70лв / 90лв (това са максимално допустимите крайни цени съответно за настолно PC и Laptop включващи части и труд. Обикновено цените за ремонт са от порядъка на 10-40лв, като най-високите цени се налага да се платят в много редки случаи, при много сериозни повреди.
  - Ремонт на настолен компютър / лаптоп (произведен преди 2003г.) в зависимост от повредата ще струва от 10лв до не повече от 40лв / 45лв (това са максимално допустимите крайни цени съответно за настолно PC и Laptop с включени части и труд. Обикновено цените за ремонт са от порядъка на 10-20лв, като най-високите цени се налага да се платят в много редки случаи, при много сериозни повреди.
  Не се колебайте да се свържете с нас - успешно се справяме със всякакъв вид проблеми и то на най-добра цена!
  За въпроси и поръчки пишете тук или се обаждайте на телефона посочен в обявата.
  Тагове / tags: notebok, notebook, lap top, computer, repair, spare parts, ноутбук, поправка, поправки, евтин, евтини ремонти

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви