Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

TOYOTA 4D KEY Maker - OBD програматор за ключове за Тойота

  • TOYOTA 4D KEY Maker - OBD програматор за ключове за Тойота
  • оценка:
  •  0/5
  • Състояние: ново
  • Тип: Инструменти и кабели


Програматор за ключове за автомобили под марката на Тойота и Лексус. За да се програмира ключ са необходими не повече от 20 секунди, като устройството работи чрез OBD-порта на автомобила. Може да се прилага за моделите, които използват имобилайзерна система разчитаща на 4D транспондерите. Поддържа K-line и CAN-BUS протоколите.
Указания за употреба:
1) Ако желаете да добавите допълнителен ключ, използвайки основен ключ:
Свържете програматора с OBD порта на автомобила. След включване ще чуете няколко кратки звука, което означава, че автомобила е влязъл в режим на автоматично търсене. Натиснете старт-бутона два пъти, за да възбудите anti-theft модула. Ако връзката с модула е успешна, след 7 секунди се чуват 4(за K-line системи) или 5(за CAN-BUS системи) дълги звука. След 30 секунди отново се чуват няколко дълги звука, което означава, че колата е в режим за добавяне на ключове. За да добавите ключ го доближете(със страната с логото) до старт-бутона и трябва да чуете два звука. SEC-лампичката ще премигне два пъти и до 5 секунди трябва да доближите до старт-бутона този ключ, който искате да обучите. След като чуете два звукови сигнала и SEC-лампичката премигне още два пъти можете да доближите следващия ключ. Когато всички ключове са програмирани изчакайте 30 секунди и SEC-лампичката ще започне да мига многократно, което означава, че автомобила е излязъл от обучителния режим.
2) За случаите, когато всички ключове са изгубени или имате само вторичен ключ и се налага да извършите реинициализация:
Натиснете и задръжте продължително LED-бутона и включете устройството в OBD-порта на автомобила. Ще чуете два кратки звукови сигнала и тогава освободете бутона - автомобилът е в режим на автоматично търсене. Натиснете старт-бутона два пъти, за да възбудите anti-theft модула. Ако връзката с модула е успешна, след 7 секунди се чуват 4(за K-line системи) или 5(за CAN-BUS системи) дълги звука. 5 секунди по-късно светлината на LED-бутона ще изгасне. Изчакайте до 16 минути системата на автомобила да влезе в режим за обучаване на ключове. Когато това стане ще чуете дълъг звуков сигнал и LED-светлината ще започне да мига многократно. Трябва да доближите до старт-бутона този ключ, който искате да обучите. След като чуете два звукови сигнала и SEC-лампичката премигне още два пъти можете да доближите следващия ключ. Когато всички ключове са програмирани изчакайте 30 секунди и SEC-лампичката ще започне да мига многократно, което означава, че автомобила е излязъл от обучителния режим.
За работа с уреда не се изисква допълнително оборудване.
Още инфо:
https://drive.google.com/file/d/0B_fnAdbLkWwbMTBZbkUyNzZnR0U/view?usp=sharing

КОМЕНТАР

Остави оценка:

Подобни обяви