Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Tri-Creatine Malate

 • Tri-Creatine Malate
 • оценка:
 •  0/5

  FA Nutrition Tri-Creatine Malate е продукт предназначен за спортисти, помагащ за изграждането на мускулна маса и постигането на топ форма! ➡ увеличава енергията и силата; ➡ подпомага нормалното действие на нервната система; ➡ балансира нивата на протеин и гликоген; ➡ подпомага производството на червени кръвни телца; ➡ намалява умората;
  FA Nutrition Tri-creatine Malate доставя на организма високо количество креатин под формата на три-креатин малат, витамин b6 и таурин. Креатинът подпомага физическата активност по време на силно и продължително натоварване. Полезният ефект на продукта е наблюдаван при прием от около 3 грама дневно. Tri-creatine Malate е резултат от съединяването на три молекули креатин и една малиева киселина. Това позволява по-бързото активиране на Кребс цикъла, който е жизнено важен за покачването на нивата на ATP в организма. Креатинът директно влияе върху мускулната издръжливост и сила. Допълнителният му прием спомага на тялото да генерира повече производителност и да се възстановява по-качествено.
  Tri-creatine Malate е ефективен и заради малиевата киселина, която директно участва в производството на енергия. Препоръчителен прием: Разбъркайте 1 мерителна лъжица (5 грама) в 250-300ml вода. Според необходимостта приемайте 1-2 дози дневно. Увеличи силата и издръжливостта - купи FA Nutrition Tri-creatine Malate!

  КОМЕНТАР

  Остави оценка: