Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Внимание ! Обявата е изтекла на 16.10.2016 15:48 !

Турция (TR) Истанбул 2 нощувки 3 дни BB нощувка + закуска Автобус

 • Турция (TR) Истанбул 2 нощувки 3 дни BB нощувка + закуска Автобус
 • оценка:
 •  0/5

  Септемврийски празници в Истанбул + Бонус Принцови острови
  Дати 22.09-25.09.2016
  Първи ден: София- Пловдив- Истанбул. Отпътуване от паркинга на стадион Васил Левски ” в 20.00ч. от София, от Шеел Пазарджик 21.00ч., от Пловдив 22.00ч. от ОМV бензиностанцията до хотел “Санк Петербург” от Шеел Хасково 00.30 ч. Преминаване през ГКПП Капитан Андреево. Нощен преход към Турция Истанбул.
  Втори ден: Истанбул
  Пристигане в Истанбул рано сутринта. При възможност настаняване в хотела, веднага след пристигане. По желание панорамна автобусна обиколка на Истанбул. С автобуса се минава покрай Долмабахче Сарай, по Въжения мост над Босфора се преминава в Азиатската част на града /мостът е 4 - ти по големина в Европа и 7-ми в света/. Свободно време за снимки. Връщане в Европейската част на Истанбул преминаване по моста Галата слиза се на площад Султанахмед пешеходна разходка из старата историческа част на Истанбул, разглеждане на: Синята Джамия (уникална с това, че има 6 минарета), Хиподрума, Колоната на Константин, Египетския обелиск, Змиевидната колона, Фонтанът на Вилхелм ІІ, Водохранилището, Топкапъ Сарай, църквата “Света София. /от вън/ По желание посещение на най - големия Мол Истанбул Форум. По желание посещение на аквариума Тюркуазоо. По желание посещение на елитно бар вариете с ориенталска програма. Меню: салата, топли предястия, основно ястие, плодове. На човек 2 чаши алкохолни или безалкохолни напитки. Нощувка.
  Трети ден: Истанбул
  Закуска в хотела. По желание разходка с кораб преминаване под въжените мостове на Босфора - разглеждане на едни от най - скъпите къщи и Султански дворци. По желание посещение на Двореца Долма Бахче сарай - най - красивия дворец в Истанбул - едно от местата в Истанбул, което си задължително трябва да се види. По желание посещение на най-новият небостъргач в града-МОЛ САПФИР сградата е висока 226м, има 53 етажа. Асансьорът изкачва до 54-ия етаж за 1 минута пътниците. От там се открива невероятна панорама към Истанбул-и на двата континента. Освен това ще имате възможността да се насладите на уникално кино изживяване-4D формат разходка с хеликоптер над Истанбул). По желание автобусна панорамна обиколка на нощен романтичен Истанбул - посещение на кафето Пиер Лоти с лифт - от където се открива невероятна гледка към Златния Рог, към старата европейска част на Истанбул, новата европейска част на гада, с автобуса се посещава панорамната площадка на Двореца Долма Бахче, от където може да снимате осветения въжен мост на Истанбул. Нощувка.
  Четвърти ден: Истанбул- Одрин - София
  Закуска в хотела. По желание: 07.30 ч. - разходка до “Принцовите острови”- острови разположени на 20 км. От Истанбул в Мраморно море архипелаг от 9 острова от които сама 4 са населени. Днес са предпочитано място за одих. Отпътуване за Одрин с кратък престой в града свободно време за снимки. Отпътуване за България пристигане в София
  HOTEL 3/4*
  На човек в двойна стая -145 лв.
  Единична стая- 195 лв.
  Допълни. легло- 135лв.
  деца до 12 г., настанени в стаята двама възрастни: - 125 лв
  Цената включва:
  Транспорт с автобус
  2 нощувки, 2 закуска в хотел 3*
  Екскурзоводско обслужване
  Водач от страна на Дениз Травел
  Посещение на Принцовите острови - една невероятна екскурзия до принцовите острови с ферибот по Мраморно море пътуване до островите около 2 часа/доплаща се 10 лв. за фериботен билет/
  Посещение на Одрин с кратък престой в града
  Медицинска застраховка
  Пътни такси
  Цената не включва:
  - Автобусна панорамна обиколка на Истанбул - 15 евро
  - Разходка с кораб по Босфора - 17 евро
  - Нощен романтичен Истанбул - 12 евро
  - Посещение на аквариума Тюркуазоо - 48 TL.
  -Трансфер до Мол Истанбул Форум - 5 вро
  - Посещение на Долма Бахче Сарай - 25 евро
  - Посещение на най-високата панорамна площадка в Турция и 4D кино - САПФИР - 22 евро
  - Доплащане застраховка за лица над 65г. - 6 лв.
  -Доплащане на билета за ферибот - 10 лв.

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви