Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Внимание ! Обявата е изтекла на 06.04.2019 19:56 !

Ъглошлайфи с максимална производителност и минимално тегло

no image
  • Ъглошлайфи с максимална производителност и минимално тегло
  • оценка:
  •  0/5
  • Състояние: ново
  • Доставката се поема от: купувача

Ъглошлайфи с максимална производителност и минимално тегло
Ъглошлайфите са най-разпространената машина за обработване на метал. Но тяхното приложение не се ограничава само в заваръчната, монтажната дейност. Електрическите ъглошлайфи се използват във всички области на строителството. Най-важното е да изберете ъглошлайф, който съответства на вашите настоящи нужди и на вашите бъдещи потребности. Това е сложна задача, но вие ще се справите с нея с лекота в e-shop-bg.eu. Какъв ъглошлайф да изберем.
Ъглошлайф с максимална производителност, с голяма мощност.
Ъглошлайф, който бързо отнема материала.
Избирайте от инструменти с патентовани иновативни технологии, например по-висок въртящ момент и по-висока възможност за претоварване за по-бързо отнемане на материала и по-дълъг живот.
Важно е ъглошлайфът да има система за висока производителност чрез постоянни обороти под товар.
Някои потребители не могат да не изберат система за смяна на диска без инструмент чрез натискане на копче затягаща гайка.
Безопасността е преди всичко – изберете предпазител, монтиращ се без инструмент и със защита от превъртане.
Допълнителна ръкохватка с антивибрацииона функция за намаляване на вибрациите за продължителна комфортна работа.
За тежки и опасни работи е добре да има и механичен предпазен съединител, който да минимизира обратния удар при блокиране на диска.
И разбира се модерен ъглошлайф без електроника не трябва да избираме, затова проверяваме дали има електронна защита от претоварване. плавен старт и защита от повторно включване.
Ъглошлайфът трябва да е комфортен за работа в различни пространствени положения или да позволява адаптация към различни приспособления – затова опцията за завъртане на корпуса на редуктора на стъпки от 90° при работа с лява ръка или при рязане е от особено значение.
Специални графитни четки за предпазване на мотора са гаранция за дълготрайност.
Какви ъглошлайфи ще намерите – малки, средни и големи. Разгледайте и изберете.
Какво може да шлайфате или режете – материали като стомана, дърво, бетон, керамика, камък и още много други. Внимание: винаги използвайте подходящ и сертифициран консуматив за де е безопасна работата, разбира се и добър резултатът. С ъглошлайфи може още да режете метални профили, тръби и ламарина, керамични и каменни плочи, почиствате ръжда, отстранявате се стари бои, шлифовате на грубо или заглаждате заваръчни съединения, отстранявате заваръчни пръски, кратери неравности по шева. Няма дори и хоби заварчик, който да не борави добре с ъглошлайф.
Изберете качествен ъглошлайф и работете внимателно и прецизно!

КОМЕНТАР

Остави оценка:

Подобни обяви