Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Уикенд в Дойран

 • Уикенд в Дойран
 • оценка:
 •  0/5


  Дата: 12.11.2016
  Престой: Двудневна
  Цена: 119 лв.
  1 ден 12.11.2016 СОФИЯ- СТРУМИЦА-ДОЙРАН
  Отпътуване по маршрут София-Петрич- ГКПП Ново село- Струмица- Дойран. Пристигане в Струмица. Кратка почивка за кафе и шопинг. Отпътуване за Дойран. Около обяд пристигане в района на Дойранското езеро. Езерото е разположено в Югоизточна Македония, разделено между Република Македония и Република Гърция. То е на най-високото си ниво през последните 10 години, което създава прекрасни условия за плаж. Езерото привлича голям брой туристи и заради лековитата си кал и цъфтежа на богатите на йод водорасли наречени „ алги”, които превръщат водата в лечебна за редица заболявания. Настаняване в хотела. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
  2 ден 13.11.2016 ДОЙРАН- С. АКРИТОХОРИ-РУПИТЕ-СОФИЯ
  Закуска. Освобождаване на хотела. Отпътуване за Гърция през ГКПП Стар Дойран. Посещение на Манастир Св. Йоан Предтеча в с. Акритохори. Манастирът е издигнат на хълм над селото, от където се отркива прекрасна гледка към езерото Керкини. Манастира е открит през 1981 година. Днес в манастира живеят 35 монахини, които са изключително дружелюбни и гостоприемни. Отпътуване за България. Посещение на местността Рупите, където в последните години от живота си е живяла българската пророччица Вангелия Гущерова- Ванга. Рупите е едно от онези места, чиято природа е в състояние да възхити, вдъхнови и омиротвори. Невероятната красота на тази местност, разположена в Югозападна България е способна да създаде у всеки чувство на хармония и спокойствие. Същевременно с това около Рупите цари и един ореол на мистика и енергиен заряд, навярно свързан с факта, че Ванга избира това място за свой дом. Отпътуване за София. Пристигане вечерта.
  Цената включва:
  Транспорт с комфортен туристически автобус;
  Нощувка и закуска в хотел*** в района на Дойран;
  Вечеря;
  Гранични и магистрални такси;
  Туристическа програма в Дойран, Акритохори и Рупите;
  Екскурзоводско обслужване;
  Мед. застраховка на ЗАД„Армеец“ , с асистанс на стойност 5000 евро.
  Цената не включва:
  Разходи от личен характрер;
  Входни такси за посещаваните музеи;
  Застраховка - Отмяна на пътуване - от 1,5 до 3,5% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация. Предлагаме възможност за сключване, съгласно условията на ЗАД „Армеец“,София, ул. Стефан Караджа 2.
  Отстъпки:
  Доплащане:
  настаняване в единична стая - плюс 25лв.
  Забележки:
  Минимален брой туристи : 40 човека;
  Необходим депозит при резервация : 50% от пакетната цена;
  Доплащане десет дни преди датата на отпътуване;
  Лица над 85 годишна възраст не подлежат на застраховка;
  Деца до 18 г. пътуващи с един или без родител - нотариална заверка от единия или двамата родители;
  Срок за уведомление при недостиг на минималния брой туристи: 7 дни преди началото на екскурзията.
  ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица № 131 - Покажи - 70000031/05.11.2015 на ЗАД "Алианц България" - гр. София, бул. Княз Ал. Дондуков №59, ЕИК 406 - Покажи - , тел. +35 929 - Покажи -
  Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на ЗАД "Армеец.

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви