Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Уютни бунгала на брега на р.Дунав

 • Уютни бунгала на брега на р.Дунав
 • Уютни бунгала на брега на р.Дунав
 • оценка:
 •  0/5


  На брега на р. Дунав в селищното образование "Стълпище" на 23 км. от град Русе, се намират уютни и комфортни бунгала. Стаите са с две и три легла. Те са със самостоятелен санитарен възел, телевизор, интернет и климатик.
  Бунгалата са разположени на 25 м. от р. Дунав в близост до природния обект " Декилиташ, който представлява два големи каменни стълба, датиращи от мезозойската ера. Името му се свързва с турското название - декили таш /побит камък/. Предполага се, че са използвани в римско време за наблюдение. Легендите разказват за Крали Марко, който повдигнал скалата на малкия си пръст, символ на сила и мъжество.
  Може да се посетят и "Ивановските скални манастири" - важен религиозен център от 11 в. Има запазени множество скални църкви, отделни килии и уникални стенописи от 14 век. Богати на птичи свят са горските масиви, намиращи се покрай реката. Можете дори да срещнете сърнички и елени. В околността се намира и Пещерата Орлова чука. Възможност за планинско екстремно колоездене, мотоциклетизъм и ATV . Районът е особено подходящ за риболов - сом, шаран, бял амур,бяла риба,щука, платика, морунаж, скобар, облез, дунавско попче и др.
  Потопете се в спокойствие, тишина, уют и дискретност, насладете се на неповторимия залез.

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви