Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Уроци по китара

 • Уроци по китара
 • Уроци по китара
 • Уроци по китара
 • Уроци по китара
 • оценка:
 •  0/5

  Уроци по китара за начинаещи и напреднали на възраст от 6 до 66 години. Уроците са подходящи за всички, които имат желание да се научат, но нека не забравят, че за да научат да свирят любимата си музика е необходимо също така упоритост, търпение и разбира се упражнения в къщи.
  Уроците включват:
  - запознаване с устройството и произхода на китарата;
  - усвояване на различни техники на свирене - пръсти и перо;
  - нотна грамотност;
  - нотен материал съобразен с интересите на ученика;
  - строеж на акорди и акомпаниране;
  - свирене в различни формации с учител и други ученици.
  Програмата за любители, желаещи да се научат да свирят различни стилове е съобразена с техните желания и интереси, но въпреки това е много добре систематизирана, за да даде на ученика желани резултати в по-кратък период.
  Подготовка на ученици за кандидатстване в средните и висши музикални училища е строго систематизирана, но въпреки това дава възможност на ученика да избере предпочитани произведения от дадена епоха. Уроците включват засилена подготовка по солфеж, елементарна теория на музиката, работа върху гами и етюди, тънкости и похвати при изучаването на всяко произведение.
  Програмата за любители, които желаят да се научат да свирят и пеят любими песни е изцяло насочена към усвояване на акордово свирене - strumming и arpeggio и едновременно пеене и свирене.

  КОМЕНТАР

  Остави оценка: