Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Внимание ! Обявата е изтекла на 05.10.2016 11:09 !

Вадене на скъсани подгревни свещи!

 • Вадене на скъсани подгревни свещи!
 • Вадене на скъсани подгревни свещи!
 • Вадене на скъсани подгревни свещи!
 • Вадене на скъсани подгревни свещи!
 • оценка:
 •  0/5

  Основната дейност наа фирма М и С Ауто е: Специализирани автоуслуги в частност вадене(екстракция демонтаж) на скъсани(првъртяли, запекли)подгревни свещи на дизелови автомобили, както и запалителни такива на бензинови двигатели.
  Разполагаме с професионално оборудване на фирмите Pichler,Klann,Govoni!!!
  Успеваемостта при този деликатен ремонт е около 90% в зависимост от марката, модела на автомобила, начина и мястото на скъсване, времето от скъсването до ремонта и не на последно място имало ли е неквалифицирани опити за вадене на проблемната свещ.
  Напоследък се забелязва бум на скъсване на нагревателният елемент на свещта.
  Най-често това се случва на френските автомобили, хюндай и тойота.
  Поради ненавременна смяна на изгорялата свещ тя спира да се самоочиства(защото не се нагрява) и нагревателя запича в цил. глава, при опит за отвиване на свещта той се къса и остава заседнал в главата.
  Повечето механици или демонтират главата, или избутват нагревателя в камерата с надеждата да го хванат с магнит през дюзата.
  Ние работим по друг начин: Понеже нагревателната гилза е от инконел не я лови магнит, демонтажа на цил. глава е скъп затова чрез прецизен водач и специално свредло(нагрвателя е запълнен с керамика)се разпробива след това с друг водач и удължен метчик за якости стомани се нарязва резба и с теглителна установка нагревателя е отстранен!
  Не се доверявайте на случайността, или на кварталният МАЙСТОР потърсете прфесионална услуга НАВРЕМЕ съврменните двигатели са сложни и прецизно изпълнени, за това всяка некомпетентна намеса би Ви струвала скъпо!!!

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви