Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Ван/Миниван Дачия Лоджи С климатик Ръчна

 • Ван/Миниван Дачия Лоджи С климатик Ръчна
 • Ван/Миниван Дачия Лоджи С климатик Ръчна
 • Ван/Миниван Дачия Лоджи С климатик Ръчна
 • Ван/Миниван Дачия Лоджи С климатик Ръчна
 • оценка:
 •  0/5

  Коли под наем ’Вал & Кар’ Ви предлага автомобили, микробуси, ванове, автобуси, 4x4, автомобили с автоматични скоростни кутии под наем в София - Летище София и региона 24/7/365. При нас Вие може да намерите подходящият за Вас автомобил, в зависимост от Вашите нужди - от малък градски автомобил, икономични коли под наем, мини бус за групови пътувания и трансфери, специално за Вашия бизнес автомобили под наем 4x4, джипове и др. Сигурността на коли под наем ’Вал & Кар’ е гарантирана от механиците на компанията, които се грижат ежедневно за отличното техническо състояние на всички коли под наем, които сме защитили с всички необходими застраховки за Вашето спокойствие и сигурност на пътя!
  При нас ще намерите най-добрите цени, първокласно обслужване и сигурност на автомобилите под наем!
  Резервации се приемат всеки ден от 9 - 18 часа. Неделя и национални празници - почивен ден!
  На въпроса - Какви коли имате? - обикновенно няма как да ви отговорим. Необходимо е преди да позвъните да разгледате автомобилите, условията за наемане, застраховки и да прочетете основна информация. След като сте направили вашия избор ние с радост ще отговорим на вашите въпроси.
  Нашите цени започват от 9 евро на ден за автомобили категория 0 и за срок не по малък от 30 дни през зимния ценови сезон.

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви