Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Великолепната петорка на Хан Аспарух

 • Великолепната петорка на Хан Аспарух
 • Великолепната петорка на Хан Аспарух
 • Великолепната петорка на Хан Аспарух
 • Великолепната петорка на Хан Аспарух
 • оценка:
 •  0/5

  За да играете ”Великолепната петорка на Хан Аспарух” са изключително важни 3 неща - свободно време, да се запознаете с ръководството за игра и желание за приключения.
  Трябва да се има предвид, че този тип игри отнемат време. Ако искате да играете ”Великолепната петорка на Хан Аспарух” пълноценно се препоръчва да отделяте за игра поне по няколко часа на седмица.
  Играта има три режима на трудност. При първия един играч играе срещу играта, а при останалите два няколко играча играят заедно, а един от участниците влиза в ролята на водещ. Водещият е участник, който не разполага със собствен герой, но взима решенията за действията на различните персонажи, с които се срещат останалите играчи по време на приключението си. Най-лесно ще се запознаете в правилата на играта ако ги разучите в режима за самостоятелна игра. За да играете ”Великолепната петорка на Хан Аспарух” не трябва да знаете цялото ръководство наизуст, но е желателно да може да се ориентирате в книгата с правила и напътствия. Това ще спомогне играта с приятели да протече доста по-гладко. Дори и в началото всичко да Ви се стори малко сложно и объркано, не се безпокойте - когато започнете играта всичко ще си дойде на мястото в движение. От вас се иска само желание за игра... и въображение.
  Комплектът съдържа:
  Ръководство за игра
  Стратегическа карта
  2 карти за провеждане на битки
  17 картонени фигурки за изрязване:
  15 с персонажи
  2 с крепости
  картонен шаблон за сглобяване на зар с 6 страни
  картонен шаблон за сглобяване на зар с 8 страни

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви