Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Възглавница за бременни

 • Възглавница за бременни
 • оценка:
 •  0/5

  Възглавница за бременни е проектирана да следва естествения контур и форма на тялото, като осигурява максимален комфорт и удобство на дамите в напреднала бременност.
  Докато сте бременна, за Вас става все по-трудно да намерите подходяща поза за да поспите или починете. Това се дължи на специфичните промени, които женското тяло претърпява по време на бременността и особено през последните няколко месеца, когато коремчето нараства значително и съня на страни или по корем е затруднен. В този период е много важно майката да се чувства удобно и да бъде спокойна.
  Възглавницата може да бъде поставена и между краката, едновременно с това можете да подпрете кръста и коремчето, за да се постигне удобна поза за сън, без да чувствате напрежение в гърба. Нейната мекота и гъвкавост, ще ви помогнат, да откриете най-подходящата и удобна поза за Вас самите.
  Възглавница за бременни е с размер 140/90 и съдържа:
  - Възглавница с цип, който ви позволява да я допълните или изпразните в зависимост от вашите персонални предпочитания за комфорт и удобство.
  - Калъфка за възглавница, следваща оригиналния дизайн на възглавницата. Произведена е от високо качествен текстил 100% памук /Ранфорс/, отговарящ Oeko-Tex® Standard 100. Пълнеж 100% полиестер / силиконова вата, силиконов пух и полиуретанов пух/.

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви