Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Заведение за сандвичи и палачинки

  • Заведение за сандвичи и палачинки
  • Заведение за сандвичи и палачинки
  • Заведение за сандвичи и палачинки
  • Заведение за сандвичи и палачинки
  • оценка:
  •  0/5
  • Квадратура: 73 кв.м
  • Строителство: Тухла

Помещение за склад и съблекалня с гардероб.WC помещение и бойлер. Кухненско помещение оборудвано с 3 мивки(1 за яйца, 1 за зеленчуци и 1 за месо). Професионална машина за рязане(зеленчуци, кашкавал и т.н.), професионална колбасорезачка и професионален миксер.
Търговското помещение е оборудвано със студена салатна витрина 2.23м с вграден мотор и 4 врати отдолу хладилник. Кафе машина професионална с 2 група, 2 работни маси от неръждаема стомана, едната от които е с врати(затворена). Големи работни плотове.2 мивки отделни. Професионална двойна газова плоча за палачинки 40 мм. Една грил скара, плочите на която са равни отгоре и отдолу и една двойна грил скара с оребрени плочи.1 плоча с 3 гастронома½ тип бен мари. Работен хладилник, ледогенератор, фритюрник. Касов апарат компютър с тъч скрийн.3 маси с по 4 стола. Професионална аспирация 4м. Климатик 32 Btu ЯПОНСКИ.
Заведението разполага със всички необходими разрешителни(пожарна система, система за самоконтрол, разрешително от инспекцията по безопасността на храните, обезпаразитяване и т.н.)Пред заведението съществува място за маси, което е към помещението(не е тротоарно място към общината), отзад има дворче с плочки. Светеща реклама над входната врата и реклама по колоните около входа
Заведението е ново на 6 месеца с клиенти. Средният оборот е около 250-300 лв. на ден. Намира се на 50м от Медицинският университет, 200м от пазара ”Чаталджа” и 100м от Червения площад, точно до офиса на ЕКОНТ. Продава се както бизнеса така и цялостното оборудване. Заведението е под наем 500 евро. Всичко е чисто ново, боядисано е преди 6 месеца с миещ латекс. В перфектно хигиенно състояние. Продава се поради лични причини.

КОМЕНТАР

Остави оценка:

Подобни обяви